top of page

Pöxyt kärsi tappion Pallo-Iiroille

Pöxyjen hyvästä esityksestä huolimatta Iirot vie pisteet mukaansa Laaksolahdesta.

Runkosarjan viimeinen ottelu Pallo-Iiroja vastaan alkoi Pöxyjen osalta lupaavasti ja vain muutaman minuutin pelin jälkeen Erfan Zeneli heilutti maaliverkkoa suoraan kulmapotkusta. Pöxyjen epäonneksi maali hylättiin maalivahdin häirinnän takia, vaikka perusteluja tähän ei tuomaristolta kuultu.

Kokonaisuudessaan ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen. Toisella puoliajalla peli kääntyi kuitenkin vieraille. Ensimmäinen osuma nähtiin 65. peliminuutilla, kun Veeti Pohtio vie raumalaiset johtoon. Pöxy haki ottelun lopussa lujasti taoistusta, mutta joukkueen selkäranka katkesi lisäajan lopussa, kun Iirojen Oliver Repo viimeisteli loppulukemiksi 0-2.

Ottelu oli viimeinen Kakkosen B-lohkon runkosarjassa. Pöxyjen kausi jatkuu ensi lauantaina kotiottelulla, kun joukkue isännöi EBK:ta jatkosarjan ensimmäisessä kamppailussaan.