top of page

Inter/2 nappasi voiton Pöxyistä

Pöxyjen ja Inter/2:n välinen ottelu tarjosi viihdettä sekä dramaattisen lopun katsojilleen.

Helteisellä Persposki Areenalla pelattu ottelu alkoi tasaisesti. Vierasjoukkue Inter/2 siirtyi kuitenkin melko pian johtoasemaan, kun kamppailun 12. peliminuutilla lohkon maalipörssin kärkinimi Gezim Voca tykitti turkulaiset johtoon. Pöxyt pääsivät matsiin mukaan vain hetkeä myöhemmin. Ala Alaeddine riisti pallon Interin puolustajalta, kirmasi kohti vieraiden maalia ja tarjoili namupassin Kevin Larssonille. Larsson ei erehtynyt paikastaan, vaan niittasi lukemiksi 1-1 varmalla laukauksella maalin yläkulmaan.

Kotijoukkue Pöxyt oli lähellä päivän toista maalin, kun Larsson kirmasi puolittaiseen läpiajoon. Hyökkääjän laukaus painui kuitenkin ohi maalin. Hetkeä myöhemmin tapahtui toisessa päässä kenttää, mutta Pöxyt-vahti Axel Terävän sensaatiomainen venytys esti Interin toisen maalin.

Kokonaisuudessaan kamppailun ensimmäistä puoliaikaa voisi kuvailla tasaiseksi. Inter piti enemmän palloa hallussaan, mutta Pöxyjen vastahyökkäykset olivat useamman kerran vaarallisia vieraiden kannalta.

Ottelun toinen puoliaika alkoi Pöxyjen kannalta synkästi, sillä heti minuutin pelaamisen jälkeen Inter siirtyi 1-2-johtoon kaukolaukauksella, josta vastasi Anton Aaltonen. Tälläkään kertaa Pöxyt ei viihtynyt pitkään tappioasemassa, sillä Dudu toi mustapaidat tasoihin 50. minuutilla. Maalin jälkeen Pöxyt sai hyvän hengen päälle ja joukkue sai luotua muutaman nerokkaan hyökkäyksen, mutta viimeiset ratkaisut olivat valitettavan heikkoja.

Myös Interillä oli omat hetkensä johtomaalin tekemiseen. Jakson puolessa välissä turkulaispelaajan laukaus puolesta kentästä pysähtyi Pöxyt-maalin ylärimaan ja hetkeä myöhemmin Gezim Vocalle avautui loistava maalipaikka maalin edustalla, mutta yritys painui yli maalin.

Vauhdikas ja viihdyttävä ottelu tarjosi katsojilleen tapahtumia loppuun asti. Interille ja Anton Aaltoselle avautui hyvä maalipaikka 86. minuutilla voittomaalin tekemiseen, mutta laukaus läheltä pysähtyi Pöxyt-vahti Axel Terävään. Laaksolahden taivas romahti Pöxyjen niskaan lisäajan viimeisellä minuutilla, kun turkulaisten Oliver Kangaslahti puski kamppailun viimeisestä tilanteesta pallon verkon perukoille. Ottelu päättyi osuman myötä lukemiin 2-3.

Pöxyjen Thomas Saarinen oli pettynyt mies kamppailun päättymisen jälkeen.

- Hieno taistelu jengiltä. Harmittaa super paljon. Me olisimme ansainneet enemmän pelistä, mutta olen kuitenkin ylpeä joukkueesta ja siitä kuinka paljon meidän peli on parantunut. Nyt meillä on hyvä ilme tekemisessä pelikentällä. Matsi jäi harmittamaan kaikkia, mutta opimme tästä ja laitetaan fokus TamU-peliin.